Varför italiensk catering?

Planerar du en stor fest? Ska du organisera ett bröllop? Eller rör det sig i stället om ett födelsedagskalas?

Oavsett vilket av dessa alternativ det gäller kan vi förse dig med italiensk catering. Du behöver då inte stressa med att laga mat och liknande, utan kan luta dig tillbaka och slappna av samt njuta av tillställningen på samma sätt som dina gäster.

Anlitar du oss för italiensk catering sköter vi nämligen det hela åt dig. I vårt utbud finner du flera av de populäraste italienska maträtterna, inklusive pastarätter och lasagne. Självklart är det helt upp till dig att bestämma exakt vilken typ av mat du vill ha serverad under tillställningen. Genom att ta kontakt med oss tar vi tillsammans med dig fram en passande meny för det arrangemang det gäller.

Vårt mål är att du ska kunna njuta av trevligt sällskap och italiensk mat av högsta kvalitet på en och samma gång. Detta kan du alltså göra genom att anlita oss!

Vi är Italienälskare

Vi som står bakom detta företag är själva Italienälskare. Det är bland annat därför som vi kan förse dig och dina gäster med den autentiska italienska matupplevelse vi kan! Vi importerar majoriteten av våra produkter direkt från Italien och nöjer oss bara med de allra bästa råvarorna. Vårt mål är helt enkelt att du hos oss ska kunna få italiensk mat av lika hög kvalitet som om du befann dig på en restaurang i Rom, Neapel eller någon annan del av Italien!

Våra kockar kan italiensk mat

Våra kockar är experter på allt som har med italiensk mat att göra. Du kan därför förvänta dig pizza och annan italiensk mat av allra högsta kvalitet hos oss. Med vår hjälp kan du se till att din tillställning kommer att bli så trevlig som möjligt!