Flygande köket har italiensk mat som passion!

Det finns få länder i världen som har lika bra mat som Italien. Man måste dock inte bo i just detta land för att kunna njuta av italiensk mat av allra högsta kvalitet. Vi på Flygande köket kan nämligen förse dig med sådan som håller lika hög kvalitet som maten i Italien gör. Närmare autentisk italiensk mat än den vi erbjuder går det inte att komma om man bor i Sverige!

Vi förser dig med förstklassig service

Vi på Flygande köket förser dig med förstklassig service! Detta inkluderar inte bara vår mat, utan vi är även ett professionellt gäng som alltid ger dig ett mycket trevlig bemötande. Med vår hjälp kommer din tillställning att bli en succé.

Vi som står bakom företaget

Vi som står bakom Flygande köket har länge haft stor passion för matlagning i allmänhet och italiensk mat i synnerhet. Det ledde så småningom till att vi startade vårt företag med målet att kunna förse Stockholms invånare med autentisk italiensk mat och andra produkter till olika typer av evenemang. Sedan vi startade verksamheten har vi levererat mat till allt från bröllop till företagsevent och vi ser fram emot att även kunna sätta guldkant på din tillställning!