Vi är experter på italiensk mat

Vi är själva Italienälskare och italiensk mat är vår stora passion här i livet. Vi erbjuder därför flera olika tjänster relaterade till detta. Det inkluderar bland annat tjänsterna nedan.

img

Leverans av mat

Vi erbjuder leverans av mat så att du slipper åka och hämta maten. Detta gäller både inom Stockholm och i närliggande områden. Vi ser självklart till att maten anländer i tid och varm och god. Vänligen kontakta oss för information om du har några frågor kring leveransen.

img

Leverans och buffédukning

Vi erbjuder även leverans samt buffédukning. Vi kommer då och levererar maten till dig samtidigt som vi dukar upp ditt buffébord så att det ser perfekt ut oavsett vilken typ av tillställning du ska arrangera. Detta är perfekt för dig som vill luta dig tillbaka och njuta av eventet.

img

Leverans, buffédukning och catering

En annan typ av service vi kan förse dig med är att vi både levererar maten för din tillställning, dukar upp buffébordet och förser dig och dina gäster med catering. Du kan då njuta av tillställningen tillsammans med gästerna samtidigt som vi serverar er mat och dryck. Vi finns tillgängliga för både mindre och större tillställningar. Kontakta oss för mer information om det här.

img

Leverans, buffédukning, catering och vinservering

Vill du och dina gäster kunna njuta av gott vin under tillställningen? Då erbjuder vi också vinservering, detta utöver leverans, buffédukning och catering. Även när det gäller detta behöver du bara kontakta oss för att få mer information om priser och annat.