Vi är experter på italiensk mat

Vi är själva italienare, och italiensk mat är vår stora passion här i livet. Vi erbjuder därför flera olika tjänster relaterade till detta. Det inkluderar bland annat tjänsterna nedan.

img

Gratis leverans av mat

Vi erbjuder gratis leverans av mat för dig som bor eller verkar innanför tullarna, detta så länge din order ligger på minst 2700 kr. För orders under detta belopp tillkommer det en leveranskostnad på 200 kr. Vänligen kontakta oss för information om orders utanför tullarna.

img

Gratis leverans och buffédukning

Vi erbjuder även gratis leverans samt buffédukning. Vi kommer då och levererar maten till dig samtidigt som vi dukar upp ditt buffébord så att det ser perfekt ut oavsett vilken typ av tillställning du ska arrangera. Priset för detta är 5000 kr.

img

Gratis leverans, buffédukning och catering

En annan typ av service vi kan förse dig med är att vi både levererar maten för din tillställning, dukar upp buffébordet och förser dig och dina gäster med catering. Du kan då njuta av tillställningen tillsammans med gästerna samtidigt som vi serverar er mat och dryck. Minimipriset för detta är 10 000 kr och vi finns tillgängliga för tillställningar med upp till 100 personer. Kontakta oss för mer information om det här.

img

Gratis leverans, buffédukning, catering och vinservering

Vill du och dina gäster kunna njuta av gott vin under tillställningen? Då erbjuder vi också vinservering, detta utöver fri leverans, buffédukning och catering. Även när det gäller detta behöver du bara kontakta oss för att få mer information om priser och annat.